miércoles, 27 de diciembre de 2006

EDITORIAL

L’acció social és una de les expressions pràctiques de l’Evangeli que la gent del carrer millor entén. Vivim en una societat hipervisual que quasi només aprèn i creu el que veu i que legitima una creença en funció dels resultats pragmàtics que aporta. En aquest sentit, l’obra social protestant -amb dècades d’experiència a casa nostra- representa una evidència clara del desig del poble evangèlic d’encarnar el missatge del Regne.
 
A les capacitats humanes de la seva qualitat i eficàcia, cal afegir els valors morals de la transparència i honestedat que li són propis i que li han fet guanyar-se un espai petit però qualitatiu en el món del tercer sector.
En aquest context és on DIACONIA CATALANA vol i pot fer la seva aportació. Des de 1998 reafirmem els nostres propòsits inicials: treballar per coordinar les variades i admirables tasques socials de les esglésies i entitats evangèliques que treballen per servir al proïsme, fomentar el contacte i l’aprenentatge mutu entre elles i alhora servir d’interlocutor davant les administracions públiques.
En aquest context neix aquesta Revista que us fem a mans. Tant de bó pugui estimular la vostra col.laboració i sigui l’aparador de les vostres accions de servei.
Servint junts,
Daniel Banyuls.

No hay comentarios:

Publicar un comentario