miércoles, 27 de mayo de 2009

VI F Ò R U M S O C I A L -Eradicar la pobresa. Construir la pau-

Diaconia Catalana convoca el VI Fòrum Social, "Eradicar la pobresa. Construir la pau", que se celebrarà el dissabte 6 de juny 2009.

Enguany, el Fòrum vol reflexionar en torn a dos grans temes que afecten la nostra societat i que estan en la base dels nostres principis com a cristians:

1.- Els Objectius de Desenvolupament del Mil.leni (Campanya del Mil.leni de les Nacions Unides), amb especial èmfasi en l'eradicació de la pobresa.
La presentació estarà a càrrec del Coordinador de l’Oficina de la Campanya a Barcelona.


2.- Foment de la Pau i de la Cultura de la Pau. Presentació de l’exposició “7
Veus per la Pau”, muntatge pedagògic divulgatiu de la vida i el pensament de set personatges de l’àmbit protestant, reconeguts mundialment, que han destacat pel seu compromís en favor de la pau:  Dietrich Bonhoeffer, Jimmy Carter, Elizabeth Eidenberz, Emily Greene Balch, Martin Luther King, Albert Schweitzer i Desmond Tutu. Després d’aquesta presentació, l’exposició estarà a la disposició de les esglésies i entitats que ho sol.licitin.

La realitat social requereix que continuem duent a terme la tasca diacònica a la que hem estat cridats amb la màxima excel.lència però també, més que mai, cal sumar esforços amb les institucions i organismes que treballen per la justícia i la dignitat de les persones. Per això, esperem que aquesta nova proposta sigui de l'interès del màxim nombre possible de professionals i de voluntaris de l’àmbit social protestant i que junts poguem actuar en la mateixa direcció.

El VI Fòrum Social tindrà lloc a l’Església Evangèlica Baptista “Nova Salem”, c/ Sagunt 99-101, de Badalona, (Línia II -Color lila-, Estació Pep Ventura), de 10:30 a 13:30 h.

No hay comentarios:

Publicar un comentario