jueves, 13 de enero de 2011

Tot llest pel VII Fòrum Social




     A través d’aquest post el que volem és donar-vos a conèixer qüestions pràctiques del VII Fòrum Social. Ja ho hem estat anunciant des de fa setmanes, a través del lema “Diaconia portada a la pràctica” us hem preparat temes realment molt pràctics per tots aquells que teniu interès en iniciar-vos o profunditzar en el treball social entre els més desfavorits.

      Ara el VII Fòrum Social ja està llest i a punt de celebrar-se. (Recorda que és el proper dissabte 22 de Gener). L'únic que falta és que facis la inscripció de forma  gratuïta trucant al 93 424 10 20 o enviant un correu electrònic a: diaconia@consellevangelic.cat.

     El Fòrum s’iniciarà a les 10:00 del matí amb unes breus paraules de Josep Lluís Suárez, Responsable de l’Àrea Social del Consell Evangèlic de Catalunya. Tot seguit començaran de forma paral·lela i simultània els dos tallers que hem preparat per vosaltres.

      El primer taller comptarà amb els següents temes: “Com iniciar una Diaconia local” a càrrec de Lydia Gonzàlez, treballadora social y responsable de l’àrea social de l’Església Unida de Terrassa, i “Com elaborar un projecte social” a càrrec de Àngel Olmo, Master en Direcció  i Gestió de ONG i President d’Emsimisión.

     El segon taller consta de les següents ponències: “Els nous reptes socials” a càrrec de Francisco Cegarra, Responsable de l’ONG Cerma, i “Com i on trobar recursos pel treball social” a càrrec d’Astrid Doménech, Directora del Centre D’Atenció Temporal de Sta. Perpetua de Mogoda.

      Entre el primer i segon tema de cada taller es tindrà un temps de refrigeri durant el que podrem gaudir d’una petita mostra d’Entitats a través de la qual es podran conèixer moltes de les iniciatives socials que estan funcionant a casa nostra.

     El VII Fòrum Social conclourà a les 14:00 aproximadament amb la participació de Guillem Correa, Secretari General del Consell Evangèlic de Catalunya.

     Esperem doncs que puguis aprofitar aquesta oportunitat única al 2011 de conèixer i obtenir noves eines i visió pel treball social des d’una perspectiva protestant. Podeu consultar l’horari i contingut, així com l’adreça i la forma d’arribar fent clic al fulletó que adjuntem amb aquestes línies.  Novament t’animem a inscriure’t de forma  gratuïta al 93 424 10 20 o a diaconia@consellevangelic.cat.

     Ens veiem el 22 de gener al VII Fòrum Social.

No hay comentarios:

Publicar un comentario