domingo, 27 de enero de 2008

NOTÍCIES-FLASH

>Diaconia Catalana va ser present al VII Congreso Evangélico que es va celebrar a Barcelona els dies 6-9 de desembre. Enmig de l'èxit d'assistència i organització un bon nombre de persones es van apropar al nostre stand per conèixer les tasques de DC i es van inscriure per rebre la revista Diakonos. Qualsevol persona física o entitat la pot rebre de forma gratuïta en versió catalana o castellana.
 
>Tot just s'ha celebrat l'Assemblea General Ordinaria de Diaconia Catalana el passat dissabte 19 de gener. Van ser acceptades quatre noves entitats: Tarraco x la Vida, Associació Manà, Emsimisión i Fundació Goel. Amb elles la xifra d'entitats membre arriba a les quaranta-set i per unanimitat es va aprovar un nou protocol d'ingrés així com un projecte en comú entre totes les entitats de DC.

>Es confirma la data del proper Fòrum Social 2008 per a un dissabte a finals del mes de maig. Els temes a tractar s'estan estudiant. 

>L'emissora evangèlica Ondapaz (93,2 FM) ha decidit incloure en el seu programa "Amigos de Maná" un temps dedicat quinzenalment a les entitats de DC. Serà els dijous i diumenges de 17'30 h. a 19 h. I ens alegra també que l'emissora Radio Bonanova (107,1 FM) està preparant una iniciativa similar. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario