domingo, 27 de abril de 2008

EDITORIAL

POSITIUS?
Sí, són positius. Però no riuen més per ser-ho.  Són positius però no sempre encaren el futur amb més alegria. Són positius però els negatius no els envegen.
Diplomàticament es diu que la seva sang (sèrum) és positiva. És un eufemisme científic per dir, en definitiva, que estan infectats per un virus que podria arribar a ser mortal per a ells i amb el qual podrien contagiar a altres.
Els científics diuen que aquest col.lectiu positiu té esperança, que s'ha de trobar una vacuna i que acabaran per control.lar la situació. Tant de bo! Però mentrestant els portadors del véihac no ho tenen pas fàcil: a més de la por, pateixen sovint diferents tipus de discriminacions i socialment encara els costa prou de ser acceptats en el seu entorn, i fins i tot més lluny. Per posar un exemple: setanta-quatre països del món limiten la seva entrada i tretze la prohibeixen totalment.

Però gràcies a Déu encara hi ha entitats i persones que han decidit dedica'ls-hi les seves vides i recursos sense esperar res a canvi. Són també portadors, però de suor i il.lusions. Tot plegat seguint l'exemple d'una altra Persona única i gens positivista que va donar tota la seva sang per positius i negatius. Es cert, uns i altres tenen Esperança.
Servint junts,

Daniel Banyuls.

No hay comentarios:

Publicar un comentario