domingo, 27 de abril de 2008

NOTÍCIES-FLASH

> Diaconia Catalana ha presentat 14 projectes socials de les seves entitats membre davant el Departament de Governació en el context de la darrera convocatòria de subvencions. La qualitat dels projectes ens fa pensar en una resposta positiva de l'Administració.

> El Fòrum Social 2008 tindrà lloc, si Déu vol, el proper 14 de juny al matí amb el voluntariat i la seva formació com a eix principal. I comptarà amb la col.laboració de tres experts: Fernando Bandrés, metge i degà de la Universitat Europea de Madrid, Araceli Crespo, responsable de Línees i Projectes de Suport al Voluntariat de la Generalitat, i John Palacios, consultor de Nacions Unides i director de projectes d'Emsimision.

> Del 7 al 11 de maig 2008 a La Farga de l'Hospitalet se celebra la FiraGran, el 10è Saló de la Gent Gran a Catalunya que aplega a totes les institucions i entitats que treballen en aquest sector social. Evidentment recomanem a les nostres entitats que hi participin. Més informació a http://www.firagran.com/catala/home.html

No hay comentarios:

Publicar un comentario