domingo, 27 de julio de 2008

NOTÍCIES-FLASH

> El proppassat dissabte 14 de juny quasi un centenar de representants d'esglésies i entitats evangèliques de tot Catalunya es van aplegar a Barcelona al FÒRUM SOCIAL 2008, organitzat per Diaconia Catalana. Guiats per tres ponents de relleu (Fernando Bandrés des de la Universitat, Araceli Crespo des de l'Administració, i John Palacios des de la praxis) vam reflexionar plegats al voltant de la importància de la formació dels nostres voluntaris i com engrescar-los en aquest procés.

> Diaconía España -de qual forma part Diaconia Catalana des dels seus orígens- està enmig d'un procés de redisseny estructural després d'alguns mesos de reflexió en els que DC ha aportat algunes idees i ha mantingut una constant participació. Les novetats més importants inclouen un nou organigrama, la figura d'un gerent en el lideratge i la recerca d'un projecte propi.

> Segons Amnistia Internacional la devaluació dels drets humans empitjora a països com Sudan (Darfur), Zimbabwe, Gaza, Iraq i Myanmar, els pitjors expedients de l'any 2007.

> Properament Diakonos inclourà una secció per a donar a conéixer els projectes de les entitats de DC que han estat subvencionats per l'Administració.

> La Fundación Pluralismo y Convivencia ofereix una Jornada de Formació per explicar les novetats de la nova Convocatòria de subvencions. Serà el proper dilluns 14 de juliol a l'Església Evangèlica del c/ Vilamarí, 76 de 10,30 h a 14 h. i de 15,30 h a 17,30 h. Cal inscriure's a l'adreça cec@consellevangelic.cat o al 93 424 10 20. Les places són limitades.

No hay comentarios:

Publicar un comentario