sábado, 27 de septiembre de 2008

EDITORIAL

RENTRÉE

Els francesos en diuen 'rentrée' de la tornada a la feina normalment després de les vacances; reprendre les activitats o agafar de nou el fil. I és que en realitat l'any no acaba al desembre ni comença al gener. Com fa la natura estrenem un nou cicle vital quan tornem de les vacances i iniciem un nou any escolar/laboral.
Re-entrem a un any nou que, no cal dir-ho, ens espera ple de feina. A tot arreu, amb rutina o sense. Però serà molt important afrontar-la amb goig i il.lusió, transformant en plaer el que podria semblar una càrrega.
Re-entrem a un any farcit de persones que esperen la nostra disposició al servei cristià i pels quals, si bé potser no som pas imprescindibles, sí som importants per a millorar la seva qualitat de vida. I fins i tot les seves possibilitats de mantindre-la!
Re-entrem potser a un any ben ple  de moments d'esgotament però que també comportarà sengles moments de satisfacció per la feina ben feta. És el que té la vocació!
Re-entrem a un any i ho fem en plural perquè ho fem junts. És la meravella del treball en xarxa, tan ben explicat a les pàgines de la Bíblia.
I gràcies a Déu no re-entrem pas sols perquè seguim, un altre any més, molt ben acompanyats per la fe, l'esperança i l'amor, tots tres. I els tres són trascendentals però per a servir el més important és l'amor.
Servint junts,
Daniel Banyuls.

No hay comentarios:

Publicar un comentario