jueves, 5 de mayo de 2011

WWW.PICAYJUEGA.COM









    

    Fa unes setmanes la Entitat de treball entre els nens Apeen Espanya, va iniciar el projecte d'una web infantil. Avui és un plaer anunciar-vos que la pàgina ja ha assolit la xifra de 1.000 nens registrats.


El web té un contingut molt atractiu, és molt interactiva i conté aventures, jocs, devocionals, una pel·lícula de la vida de Jesús en castellà i també en català, correu electrònic, bloc de pregària i també un personatge virtual que rep punts en completar les aventures i així li poden comprar coses per al seu quart i també jocs.

    La web disposa d’ un grup de monitores liderat per Pablo i Andrea Reid d'Apeen, que revisen les respostes de les aventures i contesten a les preguntes dels nens.

     Us convidem a que visiteu la web i que animeu als infants de les vostres comunitats, esglésies i escoles dominicals a utilitzar aquesta web amb la que passaran molt bones estones mentre aprenen de la Bíblia i també poden convidar als seus amics a visitar la web i així conèixer més de la seva fe personal.

    És una magnífica eina per als nostres nens que a més aporta la garantia de ser segura tant en format com en continguts lliures de violència i anuncis inadequats.

    Per a més informació sobre aquesta iniciativa, es pot visitar la web d’Apeen a: www.apeen.com o enviar un correu a: oficinanacionalapeen@hotmail.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario