jueves, 5 de mayo de 2011

SEMILLA DE TRIGO ASSAMBLEA I NOVA SEU

El passat 9 d’abril, Semilla de Trigo va celebrar la seva VII Assemblea General, i va aprofitar per a celebrar a continuació el XV Aniversari del ministeri a Espanya (tot i que els primers nens catalans van anar de colònies a Suïssa al 1952), amb la participació d’Anne-Christinne Bataillard (Presidenta Grain of Wheat International), Evelyne Richir (Membre de la Junta Internacional), Sr. Josep Perera (responsable dels campaments espanyols a Suïssa de 1968 a 1989 i promotor de l’ inici a Espanya a 1996) i Josep Rovira (un dels nens que va assistir al primer campament a Suïssa al 1952).

Tot seguit van passar a realitzar la inauguració de la nova seu i ”L’espai Infantil i Familiar”, amb parlaments de Sònia Garcia (representant de l’Ajuntament de S. Boi), Maria València (Presidenta del MCEC - Pere Tarrés), Daniel Gumà (representant del lideratge de les esglésies evangèliques del Baix Llobregat) i Xavier Martín (Director de La Semilla de Trigo). El Pastor Pedro Sanjaime (primer Director de la Semilla de Trigo a Espanya i actual Director d’IBSTE) va tenir al seu càrrec la pregària d’encomanació de la nova seu. En total van assistir-hi unes 50 persones.

La Semilla de Trigo té previst l’inici de les activitats regulars amb nens i famílies de l’entorn a partir del 15 de Setembre. El desig de l’entitat és que l’Espai Infantil i Familiar sigui un lloc obert al barri, així com a les esglésies evangèliques, en especial del Baix Llobregat i Barcelonès. El cap de setmana del 16 i 17 d’Abril iniciaren la nova proposta d’activitats formatives adreçades a les esglésies amb el Curs Bàsic de treball amb Infància.

No hay comentarios:

Publicar un comentario