miércoles, 9 de noviembre de 2011

EXIT DE CONVOCATORIA DE LA MOSTRA D'ENTITATS AL 3CPC

         A menys de 1 setmana per tancar les inscripcions, són pocs els espais lliures que podem oferir als expositors. El fet que una oportunitat com aquesta no es presentava des de feia 10 anys i que juntament amb la inscripció a la Mostra, les entitats tenen 2 acreditacions gratuïtes al Congrés i un baner, dissenyat a mida, també de regal, ha fet que les inscripcions es realitzin a bon ritme. 

         Però encara esteu a temps. Si ets el responsable d’una organització evangèlica amb seu a Catalunya, o amb interès en donar a conèixer les vostres iniciatives a casa nostra, encara pots fer l’ inscripció per la Mostra d’Entitats que es realitzarà els propers 8 al 10 de desembre dins el marc del Tercer Congrés Protestant de Catalunya. Però alerta, ja no es tracta que el temps d’inscripció finalitzi el dia 15, del que es tracta és que ens quedarem sense espais abans d’aquesta data. No ho deixis per més tard.

La Mostra serà un lloc per compartir visions, inquietuds, ministeris, reptes i tot un seguit d’iniciatives. És per això que els darrers dies l’organització ha donat a conèixer que dedicarà un temps dintre del Congrés per tal que les diverses organitzacions participants puguin compartir de forma directa amb els participants el que fan. 

          Aquest temps serà durant la primera jornada de Congrés, el dijous 8 de desembre, de les 13:30 a les 14:30. El format serà el d’assignació d’una de les aules, les mateixes on es realitzaran els tallers d’escolta, per realitzar dues presentacions de 20 minuts. Aquest format vol facilitar la participació dels visitants en, al menys, 2 presentacions.

         Així doncs són moltes les raons per inscriure’s a la mostra, i també per assistir al Tercer Congrés Protestant de Catalunya. Tantes raons que ja tenim ganes que arribi per tal de gaudir-lo. Ens veurem allà., ¿no?

          Per les inscripcions al 3CPC es pot consultar la web 3cpc.consellevangelic.cat , escriure a 3cpc@consellevangelic.cat o trucar al 93 424 10 20.

No hay comentarios:

Publicar un comentario