martes, 27 de febrero de 2007

NOTÍCIES-FLASH

Ø    L' Assemblea General de Diaconia Catalana se celebrarà el proper 10 de març a les 11 h. a l´Església Evangèlica de l'Aliança (c/ Vilamarí, 76 - metro Pl. Espanya o Est. Sants, BCN). La corresponent convocatòria i el programa ja han estat enviats a totes les entitats membre.

Ø     El Fòrum Social 2007 organitzat per Diaconia Catalana segueix endavant previst pel 16 de juny amb el lema "Vivim per servir". Totes les entitats i esglésies hi són convidades en aquesta jornada d'aprenentatge i formació.

Ø      El termini per a presentar projectes candidats a les subvencions del Departament d'Acció Social i Ciutadania (abans Benestar i Família) s'ha allargat unes setmanes més. Les últimes informacions oficials ens permeten seguir estimulant als membres de Diaconia Catalana a que enviïn els seus projectes abans del 23 de febrer.

Ø     El 1er. Congrés del Tercer Sector Social de Catalunya se celebrarà a La Farga de l' Hospitalet de Llobregat els dies 23 i 24 de març. Tot i que Diaconia Catalana hi serà representada, és força recomanable la participació de les nostres entitats. La inscripció es troba a l'adreça www.taulasocial.org/1ercongres i l'aforament és limitat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario