miércoles, 27 de junio de 2007

NOTÍCIES-FLASH

> El Fòrum Social 2007 es va celebrar, com estava previst, durant el matí del 16 de juny i va aplegar a quasi un centenar de persones al Centre Cívic Barceloneta. Sota un doble lema ("Treballem en xarxa. Servim més i millor.) l'èmfasi del Fòrum també era doble: l'estímul al treball en xarxa i l'aprofitament i aplicació de la Llei de Dependència. Les dues ponències -d´alt nivell, en opinió dels presents- van ser presentades respectivament pel Rafel Collado (Director de la Misión Evangélica Urbana de Valencia) y la Pilar Rodríguez (Directora de l'Àrea Sociosanitària de l'Associació Benestar i Desenvolupament, experta en temes de gent gran i consultora) i són disponibles a les oficines de Diaconia Catalana i els interessats poden demanar-les a diaconia@consellevangelic.cat
       
       

> El mateix dia del Fòrum es va distribuir entre els membres de Diaconia Catalana la "Guía de Entidades de acción social de Diaconía España" en la que es poden trobar les dades de totes les entitats socials evangèliques de tot l'Estat espanyol i on hi són incloses, lògicament, també totes les que formen la xarxa catalana d'entitats socials. Les entitats membres de DC que no van poder ser presents el dia del Fòrum la rebran per correu en els decurs dels propers dies.

> Tot i que encara falten mesos per a la propera Assemblea Administrativa a hores d'ara cinc noves entitats s'han posat en contacte amb DC per demanar el seu ingrés a aquesta xarxa d'entitats socials evangèliques.

> La Misión Grupo Nueva Vida, membre de DC, celebra aquests dies el seu XX Aniversari. Les nostres felicitacions i el nostre desig de que puguin seguir endavant amb el seu ministeri entre la gent sense més necessitada de Barcelona durant molts anys més.

No hay comentarios:

Publicar un comentario