viernes, 27 de febrero de 2009

NOTÍCIES-FLASH

Diaconia Catalana està preparant les activitats anuals que seran properament anunciades. Les entitats socials i esglésies que tinguin interès en ser membres o que vulguin tenir més informació d'aquesta xarxa d'entitats socials protestants a Catalunya han de contactar al telèfon 93 424 10 20 de l'Oficina Tècnica o al correu diaconia@consellevangelic.cat
Diaconia España va ser acceptada en el registre d'entitats de la Agencia Española de Cooperación Internacional para el Desarrollo (AECID) organisme depenent del Ministerio de Asuntos Exteriores. Això hauria de suposar una més gran facilitat per a presentar projectes protestants de Cooperació Internacional en el futur.
A la seva darrera Convenció, la Unión Evangélica Bautista de España (UEBE) va abordar el tema de la unitat al voltant de l'Obra Social i precisament en aquesta Assemblea General es va dotar d'una Fundació que aglutina i representa l'esmentada Obra.
L'Hospital Evangèlic, degà de les entitats socials protestants a Catalunya, va ser guardonat amb el prestigiós Premi Hope 2008, que s'atorga a aquelles institucions que destaquen per la seva tasca social a Europa. Des d'aquí la nostra més cordial felicitació!

No hay comentarios:

Publicar un comentario