miércoles, 23 de marzo de 2011

DIACONIA CATALANA AL III CONGRÉS DEL TERCER SECTOR



Els propers dies 24 i 25 de març se celebrarà al Centre de Convencions Internacional de Barcelona el III Congrés del Tercer Sector. Aquesta fita, que comptarà amb l’assistència de nombroses personalitats polítiques encapçalades pel M. Hble. Sr. Artur Mas, és un esdeveniment molt important per tal de conèixer la realitat social a casa nostra.
Diaconia Catalana, com a representant de les Entitats i comunitats evangèliques que treballen en l’àmbit social, contribuirà amb la seva assistència a la visualització de la tasca que realitza la comunitat protestant al nostre país.
Durant aquests dos dies, hi haurà temps de relacionar-se amb entitats i administració, hi haurà temps de formar part dels tallers i plenàries, hi haurà temps d’escoltar experiències i de contribuir, amb totes aquestes activitats i mostres, a la millora de les relacions institucionals de Diaconia Catalana amb la resta del Tercer Sector.
El nostre desig és que aquest III Congrés del Tercer Sector sigui una eina eficaç per tal que, des del coneixement adquirit, puguem  planificar i afrontar el futur del Tercer Sector Protestant amb garanties d’èxit.
Per visitar la plana web del III Congrés del Tercer Sector podeu fer clic aquí.

No hay comentarios:

Publicar un comentario