miércoles, 29 de junio de 2011

El Faro a Bolivia

      Ja fa uns 18 anys que El Faro, entitat social sense ànim de lucre, serveix als més necessitats. Ho fa bàsicament amb tres recursos: El centre Moisés, un centre d’acollida a menors en situació de risc social; El pis Port, un pis de reinserció social; i una oficina d’orientació a persones en situació de necessitat social.


     Aquest juliol, El Faro dona un altre important pas en la tasca assistencial i ho fan amb un projecte internacional més que interessant. És durant aquest mes que un equip de l’entitat està viatjant a Bolívia per iniciar una llar en la qual les "Nenes Mamà" bolivianes puguin trobar el seu lloc. 

      Aquestes nenes tenen edats compreses entre els 12 i 14 anys, han estat violades, rebutges per les seves famílies, i es veuen enfrontades a una maternitat infantil. Abocades a un món adult pel qual no estan preparades i necessiten ajut i suport. Desprotegides i sense recursos, la llar vol ser un lloc on puguin ser acollides, arropades i acompanyades en el seu desenvolupament físic, emocional, psicològic, espiritual i formatiu.

      Viatjaran Débora Rubira, la Directora del projecte, i alguns membres de la Junta de El Faro que l’acompanyen en la fase inicial de crear aquest petit refugi en el qual puguin créixer acceptades tot i la seva esquinçadora realitat: una llar cristiana per a les petites i els seus petits. 

   Podeu consultar el vídeo que descriu àmpliament el projecte a http://vimeo.com/21967605 Si desitgeu més informació podeu posar-vos en contacte amb l’entitat a través del correu electrònic: elfar@serviciosocialelfar.org 

No hay comentarios:

Publicar un comentario