lunes, 3 de octubre de 2011

AJUDANT A AJUDAR

En els darrers dies són vàries les iniciatives que criden la nostra atenció per parlar-nos dels problemes de desnutrició, mort i falta de atenció hospitalària als països del Tercer món. Des del Diakonos, volem fer-vos arribar un parell d’aquests projectes.



         El primer d’ells és el que està desenvolupant Diaconia España la Banya d’Àfrica. En col·laboració amb l’Agència de desenvolupament evangèlica TEARFUND, d’origen britànic, Diaconia España vol aportar recursos per la lluita contra la fam i la desnutrició que està delmant la població. Aquest no és un problema que es resol un dia, ni que desapareix canviant de canal. Si pots/vols col·laborar econòmicament, o si tens interès en conèixer aquest projecte humanitari pots visitar la pàgina web clicant aquí.


         
       El segon dels projectes és el que duu a terme Naves de Esperanza. Aquesta ONG compte amb diversos vaixells hospitals, entre els que hi ha el més gran del món. A la seva web www.nde.es podreu conèixer testimonis reals de persones que s’han vist beneficiades per la tasca de tants metges i voluntaris. Podeu contribuir en aquesta causa clicant aquí.

No hay comentarios:

Publicar un comentario