lunes, 3 de octubre de 2011

OBRIM LA PORTA A LA REHABILITACIÓ

               El Ministeri Evangèlic a Presons atén cada any a més de 2.500 dels gairebé 11.000 interns que omplen els centres penitenciaris catalans. Aquesta tasca assistencial, tant espiritual com social, desenvolupa una tasca decisiva en la rehabilitació de moltes persones privades de llibertat.



                Per aquest motiu, el Ministeri Evangèlic a Presons forma part d’una plataforma anomenada Taula de Participació Social (TPS). Aquesta plataforma inclou 90 entitats social que treballen dins l’àmbit penitenciari en diferents tipus d’actuació.


                D’aquesta manera incidim en un missatge: si tenim menys Reinserció per menys polítiques de Rehabilitació, acabarem tenint una major Reincidència < (-R) x (–R) = +R >. La idea és que si volem que baixin els nivells de reincidència no podem optar per polítiques que només augmentin les condemnes (que no només no funcionen sinó que tenen un cost econòmic molt elevat), sinó per polítiques que permetin la recuperació del delinqüent per la societat.

                Per tal de compartir aquest missatge, la TPS, amb col·laboració de diferents empreses de la comunicació audiovisual i de mitjans de premsa, radio i televisió, ha engegat una campanya publicitària que comparteix no només el lema “Obrim la porta a la rehabilitació” sinó també els testimonis de diverses persones ja reinserida a la societat.

                Podeu visionar els dos anuncis televisius als següents enllaços: 


No hay comentarios:

Publicar un comentario