jueves, 27 de septiembre de 2007

NOTÍCIES-FLASH

> La resolució de la subvenció de la Generalitat d'enguany (Departaments de Governació i Acció Social i Ciutadania) és a punt de ser publicada en els propers dies. Les entitats que es van presentar a aquesta convocatòria a través de Diaconia Catalana i que llurs projectes hagin estat aprovats seràn informades tant bon punt la informació es publiqui i se'ls comunicarà amb urgència la xifra aprovada i la data de justificació del projecte donat que en aquesta ocasió sembla que aquest període serà més escàs.   

> Totes les entitats membre de Diaconia Catalana han estat animades a actualitzar les seves dades -i incloure el seu logotip- a la "Guía de Entidades de acción social de Diaconía España" que es mostrarà de forma oficial  al proper VII Congreso Evangélico Español. No hem de perdre aquesta oportunitat de fer el corresponent aggiornamento de les nostres entitats per a que puguin ser conegudes i útils dins la xarxa. Totes les dades s'han d'enviar a l'oficina de DC.

> Tot i que encara falten alguns mesos per a la propera Assemblea Administrativa de Diaconia Catalana (gener) les entitats que els interessi ingressar en aquesta xarxa catalana d'entitats socials protestants haurien de contactar amb diaconia@consellevangelic.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario